Acupuncturist, Coach en Natuurgeneeskundige praktijk, voor mens en dier .

Bach bloesem remedie

Dr. E. Bach : "De bloesem zijn opgedragen aan allen die lijden en menen geen hoop meer te mogen koesteren op gezondheid en geluk."

Dokter E. Bach was een bekend arts in Harley street aan het begin van de negentiende eeuw. Hij was bacterioloog en homeopaat. Als individu zou ik hem omschrijven als een man met onbaatzuchtige liefde voor al zijn medeschepselen. Tevens bezat hij eveneens een sterk doorzettingsvermogen en was hij intu├»tief hoogbegaafd. Als de juiste remedie wordt toegepast dan zal de remedie werken op ieder levend schepsel mens, plant of dier. Zonder enige vorm van bijverschijnselen. De Bach remedies kunnen een verbetering bewerkstelligen in onderlinge relaties. Overal waar disharmonie plaats vind is een remedie een optie.

Deze therapie is geen wondermiddel om ons allen van onze kwalen te genezen. De huidige medische wetenschap is gevorderd en zal ik dan ook altijd aanmoedigen. Deze remedies kunnen u harmonisatie verschaffen op de meest onverwachte facetten van het, doorgaans, rumoerige leven.

Mij heeft het ruimte, inzicht, volharding en onbaatzuchtigheid verschaft. De directe basis gelegen aan de ontwikkeling van deze website. Daarbij niet te vergeten de ontwikkelingen welke ik heb mogen ervaren, de open deuren welke ik heb mogen zien, ondanks mijn overtuiging dat er geen optie meer openstonden, is fenomenaal. Ik gun u dit alles en meer. Aan de bron van verandering ligt echter een begin: Het van uzelf willen ontdekken waar u tot in staat bent. Met deze website doe ik u een handreiking of u deze aanpakt is geheel aan u.

Welke bloesem kiest u?

Op deze website zal van iedere tinctuur een korte omschrijving gepubliceerd worden. U kunt dan aan de hand van deze informatie zelf u remedie samenstellen, een remedie wordt samengesteld uit maximaal zes verschillende tincturen. Mocht u hier zelf niet uitkomen dan kunt u mij raadplegen via een anamnese formulier, mail of Skype. 

U heeft u tincturen gekozen wat nu?

Als u uw keuze gemaakt hebt kunt u in diverse winkels en online de Bach bloesems kopen. Deze tincturen zijn gefabriceerd conform de richtlijnen van dokter E. Bach en ter verlening van de houdbaarheid zijn aan de basis van de tinctuur enkele druppels alcohol toegevoegd. Als u de door u gekozen tincturen in huis heeft herinner dan dat deze nog verdunt dienen te worden. Druppel van iedere tinctuur, die u wenst te gebruiken, vier tot zes druppels in een glas en vul de druppels aan met bronwater tot ongeveer 20 ml. Dit is dan u uiteindelijke remedie, deze kunt u innemen vier tot zes maal daags, vier druppels op uw tong laten vallen en rustig door uw tong laten opnemen. Overdosering is niet mogelijk, maar zet het glas wel gekoeld en afgesloten weg.

Remedie zonder alcohol.

Op het gebied van globuli zijn vele ontwikkelingen geweest. De remedies zijn heden ook te verkrijgen op basis van globuli korrels zonder gebruik van alcohol. Indien u een remedie wenst voor uw kind, dieren of uit principe zonder alcohol dan verzoek ik u mij een mail te sturen met de gewenste samenstelling van de remedie. Ik zal uw remedie dan samenstellen uit de tincturen houdbaar gemaakt door middel van droging met globuli korrels. Deze remedie krijgt van ons een etiket met een groene rand. Wij kunnen ook remedies verzorgen van de originele Bach bloesems deze krijgen van ons een etiket met een rode rand. 

814ab636-8ea9-466c-8595-4189f268d6ddjpg