Acupuncturist, Coach en Natuurgeneeskundige praktijk, voor mens en dier .

Bedrijfsvoering

Openingstijden:

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ons de hele dag door bereiken via ons contact formulier.
Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur. Mocht u onze voicemail krijgen spreek uw boodschap, naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Bedrijfsgegevens:

Adres:          Klaverdijk 2A, 7152 DV Eibergen- NL
Tel:              +31 (0)6 - 212 75 106
Website:     RisingForce.nl
Mail:           info@risingforce.nl

KvK:          67667821
BTW-nr:    NL 0021 69 199 B84
BIC-nr:    RBRB NL 21
IBAN:      NL 47 RBRB 0777 9989 39


Het begin van Rising Force.nl

Rising Force is ontsprongen als een waterbron vele jaren geleden. Ons doel is onafhankelijk, oprecht, transparant, een handreiking te doen aan hen die de overtuiging hebben geen weg meer te zien. Wij willen voor u een lichtpunt zijn. Onze basis ligt in natuurgeneeskunde. Op onze eigen unieke wijze combineren wij kennis van Traditionele Chinese geneeskunde met Touch for Healt, Bach bloesem therapie, coaching en kruiden. Wij behandelen mens en dier.
Gerda is een Klassiek geschoolde Acupuncturist, professionele Life coach,  acupressuur en Bach bloesem consulente. Zij combineert de chaos van de snelweg des levens met balans, zelfontwikkeling en fysieke gezondheid. Gezonde voeding en het gebruik van niet gemodificeerde natuurlijke producten. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een interne kracht, een Rising Force bezit. Deze verlangt naar gezondheid. In onze hectisch

e maatschappij is het een kunst de juiste manier te vinden om deze persoonlijke uitdaging aan te gaan. Bij het onderzoeken naar de voor u juiste weg zal Gerda u bijstaan. Wij specialiseren ons op het gebied van de traditionele Chinese geneeskunde op klachten gerelateerd aan Autisme, Burn-out, Reuma, Pijn bestrijding, Psychiatrie, Fertiliteit en stoppen met roken. Verder verzorgen wij diverse trainingen in onze praktijkruimte aan de Klaverdijk te Eibergen. Voor meer actuele informatie verwijzen wij u naar het tabblad agenda.

In 2018 is ons gezin uit het Westen verhuisd naar de Holterhoek. Nieuwe wegen zullen zij bewandelen een nieuw hoofdstuk met ontdekkingen zal hier in de Achterhoek worden geschreven. De contacten zijn gelegd, energieën uitgewisseld en wederzijdse indrukken zullen blijven bestaan.