Acupuncturist, Coach en Natuurgeneeskundige praktijk, voor mens en dier .

Wij plaatsen graag ook u recensie, vergeet ons niet te mailen met uw ervaringen.

20 januari 2020 - Rob; Vanmorgen was Nena kreupel aan haar rechter voorpoot. Gisteren bij manwerk een blessure opgelopen. Na behandeling, was de kreupelheid over en kon er weer getraind worden.

9 februari 2020 - Jeanine; In mijn ervaring is een kou niet binnen twee dagen weg. Na behandeling met acupunctuur was dit wel het geval en ben ik blijven functioneren. 

11 oktober 2019 - Drs. J.M. Leinweber ;  
Nadat ik geopereerd ben aan borstkanker en de bestraling bleef ik erg moe en gespannen. Na twee behandelingen voel ik mij veel gelukkiger, minder moe en rustiger in mijn hoofd. Meer lezen klik hier.


10 oktober 2019 - Jolanda Broodman. I
Na 1 behandeling, eindelijk van mijn tennis elleboog af.  Dit is een recensie op onze  Facebook pagina.


10 juli 2019 - Gea;  Ik heb Gerda leren kennen als een vrouw die samen en in samenspraak, met mij, buiten de traditionele lijntjes durfde te kleuren. Een mooi een leerzaam proces! Ik gun iedereen een acupuncturist als Gerda.


03 April 2019 - Mirjam;  Laat ik maar eens proberen of Acupunctuur werkt. Ik heb vier nek hernia's en ging zeer sceptisch naar Gerda. Wat kan iemand nu met een paar naalden?Nu ben ik af van de Morfine voor mijn hernia's. Dus maar snel een volgende afspraak maken. Liefs Mirjam. Meer lezen klik hier.


03 Januari 2019 - Drs. J.M. Leinweber;  De fysiotherapie hielp niet voor de pijn aan mijn knie. Jij bood Acupunctuur aan, ik verwachte niets. Nu sport ik en doe zware oefeningen voor mijn knie, dat kan allemaal. Dank je wel Gerda, knuffel Jeanine. Recensie helemaal lezen klik op deze link.