Acupuncturist, Coach en Natuurgeneeskundige praktijk, voor mens en dier .

Cursussen Traditionele Chinese Geneeskunde

De hier genoemde cursussen kunnen op locatie aan de Klaverdijk in ons trainingscentrum Wu Wei, gelegen op het terrein van Die Oale Viefsprong, of online gegeven worden.

Kosten:
Één les in Wu Wei bedraagt € 75,- per uur, thee en koffie zijn inbegrepen maximaal vijftien personen.
Één online training bedraagt € 50,- per uur. Maximaal 9 personen.
Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. De kosten voor een cursus dienen uiterlijk twee weken voor de cursus datum te zijn voldaan, wij behouden het recht om de cursus ten alle tijden te annuleren. U kunt via ons contact formulier een aanvraag doen voor een van deze cursussen.
Aan mondelinge of telefonische afspraken kunnen geen rechten worden ontleend.

Ba gang differentiatie.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt onder andere gedifferentieerd met de Ba gang. Deze presentatie bestaat een een uitleg en

bespreking van de verschillende aspecten van dit onderwerp en kunnen op verzoek worden aangevuld met een aantal oefeningen. 

Presentatie Bagang: duur 60 minuten. Kosten inclusief 21% BTW online € 50,-  / in trainingslocatie Eibergen € 75,-.
Extra: Bespreking, vragen en oefeningen: duur 30 minuten.  Kosten inclusief 21% BTW online € 25,- / in trainingslocatie Eibergen € 37,50.

Tong diagnostiek.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt onder andere gedifferentieerd met de Tong diagnostiek. Deze presentatie bestaat uit een uitleg en

bespreking van de verschillende aspecten van dit onderwerp en kunnen op verzoek worden aangevuld met een aantal oefeningen.

Presentatie Tong diagnostiek: duur 60 minuten. Kosten inclusief 21% BTW online € 50,- / in trainingslocatie Eibergen € 75,-.
Extra: Bespreking, vragen en oefeningen: duur 30 minuten. Kosten inclusief 21% BTW online € 25,- / in trainingslocatie Eibergen € 37,50.